TIADA LAGI MASALAH KENCING MANIS DARAH TINGGI JANTUNG

Rupa-rupanya Ini Amalan Paling Mujarab Pesakit Darah Tinggi, Kencing Manis, Kolesterol & Jantung Sembuhkan Masalah Mereka

RAMAI PENGGUNA KAMI DAH BERJAYA SEMBUH, LIHAT APA KATA MEREKA

BUKAN ITU SAHAJA, INI TESTIMONI WHATSAPP CUSTOMER KAMI YANG BERPUAS HATI!

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

MUNGKIN INI YANG ANDA AKAN HIDAPI JIKA TIDAK RAWAT 3 SERANGKAI  DARI SEKARANG

MUNGKIN INI YANG BOLEH MENYELESAIKAN MASALAH ANDA

MEMPERKENALKAN

ASHWAGANDHA PLUS CAPSULE

SATU-SATUNYA ASHWAGANDHA YANG MEMPUNYAI KELULUSAN KKM DAN TERBUKTI BERKESAN KEPADA LEBIH 153,045 PENGGUNA DI MALAYSIA

BAGAIMANA ASHWAGANDHA PLUS CAPSULE MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH MENGIKUT UJIAN KLINIKAL DARIPADA DOKTOR DAN PAKAR PERUBATAN?

Menurut beberapa ujian klinikal yang dijalankan oleh para doktor dan pakar perubatan, penggunaan Ashwagandha KSM-66 membantu menurunkan bacaan gula dalam darah hanya dalam masa 30 hari.

RUJUKAN KAJIAN: Avani R Vyas et al 2018 | Yukihiro Nishikawa et al 2015 | Kamel F Khazal et al 2014 | Palaniyandi Senthilnathan et al 2006 | Govidan Muralikrishnan et al 2010 | Edwin Chang et al 2016 | Sham S Kakar et al 2014 | Narendra Singh et al 2011

Di dalam satu ujian klinikal mendapati bahawa penggunaan Ashwagandha berjaya menyelesaikan masalah obesiti, darah tinggi, kencing manis, masalah sistem pernafasan, penyakit berkaitan sel otak, dan demesia.

RUJUKAN KAJIAN: Jonathan Gorelick et al 2015 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | B Andallu et al 2000 | Biswajit Auddy et al 2008 | Vijay R. Thawani et al 2013

Di dalam satu ujian klinikal menunjukkan ia mampu mengurangkan kolesterol sebanyak 53% dan mengurangkan triglyceride (lemak dalam darah) sebanyak 45%. Di dalam ujian klinikal yang lain juga menunjukkan penurunan kolesterol dan triglyceride dengan ketara dengan penggunaan selama 60 hari. Kajian lain juga menunjukkan ia berkesan terhadap penurunan radangan yang membantu mengurangkan risiko sakit jantung.

Jeremy Mikolai et al 2009 | Nishant P Visavadiya et al 2007 | Biswajit Auddy et al 2008 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | Vijay R. Thawani et al 2013 | B Andallu et al 2000 | Bakhtiar Choudhary et al 2015 2011

Ujian klinikal menunjukkan salah satu komponen di dalam Ashwagandha iaitu withaferin membantu untuk membunuh fungsi sel kanser. Beberapa ujian klinikal lain juga menunjukkan bahawa ia membantu merawat beberapa jenis kanser iaitu kanser payudara, kanser paru2, kanser usus, kanser otak dan kanser ovari. Di dalam satu ujian klinikal, withaferin berjaya mengurangkan pertumbuhan kanser ovari sebanyak 70-80% dan juga menghalang sel kanser dari merebak ke organ lain.

RUJUKAN KAJIAN: Jonathan Gorelick et al 2015 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | B Andallu et al 2000 | Biswajit Auddy et al 2008 | Vijay R. Thawani et al 2013

KENAPA ANDA PERLU AMALKAN ASHWAGANDHA PLUS CAPSULES?

ASHWAGANDHA PLUS CAPSULE DARI ASTRAHERBS ADALAH SATU-SATUNYA ASHWAGANDHA YANG SELAMAT DAN MEMPUNYAI KELULUSAN DARIPADA KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA BERBANDING PRODUK ASHWAGANDHA LAIN DI LUAR SANA. 

ASHWAGANDHA PLUS CAPSULE YANG PERTAMA DI MALAYSIA DAN LULUS KKM

ASHWAGANDHA PLUS CAPSULE JUGA DISIARKAN DI

PASTIKAN ASHWAGANDHA PLUS CAPSULE YANG ORIGINAL BARU BELI

ISTIMEWA UNTUK SETIAP PEMBELIAN

Sehinggakan jika ia tak membantu anda tingkatkan tahap kesihatan anda dalam masa 60 hari..

Anda berhak dapat 100% jaminan pulangan wang!

Anda dapat jaminan sekuat ini kerana kami ada bukti & pengalaman membantu ramai pesakit yang mempunyai masalah SAMA SEPERTI ANDA sebelum ini dan berjaya membuktikan Ashwagandha PLUS Capsules ini memang TERBUKTI BERKESAN!

HARGA SEBENAR ASHWAGANDHA PLUS CAPSULE

TETAPI PADA HARINI INI..

ASTRAHERBS BERMURAH HATI UNTUK BAGI HARGA PROMOSI YANG SANGAT SPECIAL

1
SHIPPING
Where to ship it?

Pakej Istimewa Pilihan Anda

Products
Qty
Price
1
Ashwagandha Set Percubaan
Beli 1 Dan Jimat RM60.00 (40.00%)
-
+
RM90.00
1
Ashwagandha Set Rawatan
Beli 1 Dan Jimat RM270.00 (60.00%)
-
+
RM180.00
1
Ashwagandha Set Sembuh
Beli 1 Dan Jimat RM480.00 (64.00%)
-
+
RM270.00
1
Ashwagandha Set Sihat
Beli 1 Dan Jimat RM690.00 (65.71%)
-
+
RM360.00

Maklumat Penghantaran Anda

Malaysia

Tempahan Anda

Product
Total
1
Ashwagandha Set Sembuh
Ashwagandha Set Sembuh × 1
RM270.00
Subtotal RM270.00
Shipping
  • Free
Total RM270.00

CARA PEMBAYARAN

All transactions are secure and encrypted. Credit card information is never stored on our servers.

  • ✔️ Pembayaran Automatik Melalui Online Transfer (FPX) – Maybank2u, CIMB Clicks, dan lain-lain.
    ✔️ Tiada Caj COD Dikenakan (Jimat RM10)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

We Respect Your privacy & Information

KLIK ‘TEMPAH SEKARANG’ & SILA TUNGGU 5 SAAT – 10 SAAT UNTUK SISTEM PROSES TEMPAHAN ANDA

Perlukan bantuan untuk membuat tempahan?

Tiada kesan sampingan namun ia mempunyai ‘healing process’ (proses penyembuhan dalam tempoh yg singkat). Tidak digalakkan bagi wanita mengandung, menyusu, dan mereka yang mempunyai masalah hyperthyroid.

Tidak! Ashwagandha PLUS Capsules ini adalah herba perubatan, 100% organik dan tidak mengandungi apa-apa bahan yang merbahaya.

Bergantung pada hari bekerja. Biasanya dalam 1- 3 hari (Semenanjung) dan 3-5 hari (Sabah dan Sarawak)

Boleh kerana kandungannya boleh memberikan tenaga kepada tubuh badan, bertindak sebagai penguat imun badan dan ia juga memberikan kebaikan kepada fungsi otak supaya lebih fokus, lebih efektif ketika melakukan tugas dan pelbagai lagi manfaat untuk badan dan otak.

Tidak dinasihatkan untuk ibu mengandung atau menyusu untuk menggunakan Ashwagandha PLUS Capsules.

Insya Allah berkesan. Setakat ni dah ramai testimoni kami yang berjaya kurangkan masalah kesihatan yang dihadapi.

Boleh. Tapi anda harus jarakkan masa 1-2 jam selepas/sebelum untuk mengambil Ashwagandha PLUS Capsules

Kami akan pulangkan semula wang anda sekiranya langsung tak memberikan apa-apa perubahan dalam 60 hari.

Tidak. Untuk golongan yang diet, bersukan, bina badan, dan pelajar yang nak kuatkan memori juga boleh amalkan Ashwagandha PLUS Capsules.

ALL RIGHT RESERVED | MAS GLOBAL SDN BHD 20315036011 (615021039-P)

 TAMAN MULIA, BANDAR TUN RAZAK,

CHERAS, 56000 KUALA LUMPUR.

0174410259